Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) به نقل از معاونت علمی و فناوری، تفاهم نامه‌ای بین عبدالحسین خسروپناه، رئیس دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران منعقد شد.

این تفاهم‌نامه برای حمایت از ۱۰ گرنت میثاق در حوزه علوم انسانی است. این گرنت در راستای کاربردی کردن نظریه‌ها و نوآوری‌های مصوب دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریهپردازی، نقد، مناظره و همچنین ضوابط، سیاست‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صندوق خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری در این نشست با اشاره به تغییر رویکردهای صندوق در سال‌های اخیر گفت: از ابتدای سال ۹۸ توجه ویژهای به دو حوزه علوم انسانی و علوم پایه در صندوق ایجاد شده، به گونه‌ای که بستر و قالب‌های حمایتی خاصی برای حمایت از این حوزه‌ها در نظر گرفته شده است که در این زمینه می‌توان از همکاری با نهادهای فعال در حوزه‌های مختلف یاد کرد.

وی با ابراز خرسندی از گسترش همکاری با نهادها ادامه داد: همکاری با نهادهای فعال در حوزه‌های مختلف در حال گسترش است تا صندوق به عنوان نهاد حمایتی و سازمان‌ها به عنوان نهادهای تخصصی مرتبط با موضوعات، زمینه را برای فعالیت محققان برجسته فراهم کنند.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با بیان اینکه حرکت محققان برجسته موجب حرکت سایر محققان خواهند شد و در نهایت جریان علمی در کشور ایجاد می‌شود، بیان کرد: حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی در راستای قالب‌ها و طرح‌های حمایتی صندوق است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهاد طراح و شناساییکننده سازمان‌هایی که خواهان نظریات پژوهشگران هستند نقش تأثیرگذاری خواهد داشت.

افتخاری همچنین از امکان افزایش تعداد گرنت میثاق مندرج در تفاهم نامه فی مابین خبر داد.

عبدالحسین خسروپناه، رئیس دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، توضیحاتی درباره فعالیت‌های انجام گرفته در دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره ارائه کرد و گفت: کرسی‌های آزاداندیشی در زمینه و حوزه‌های مختلفی در دانشگاه‌های سراسر کشور در حال برگزاری است که در این راستا تا کنون بیش از ۳ هزار کرسی ترویجی با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برگزار شده و صدور ۳۴۲۰ گواهی از جمله نتایج حاصل از آن بوده است.

وی در ادامه با اشاره به فرآیند کرسی‌های آزاداندیشی و امتیازاتی که برای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به دنبال خواهد داشت افزود: تاکنون بیش از ۵۰ نظریه نوآوری در کشور به ثبت رسیده است، همچنین چندین طرح نیز در شورای تخصصی در حال بررسی است که نتایج آن در حال انتشار در کتب درسی خواهد بود.

خسروپناه از برگزاری اجلاس‌های ملی دو سالانه به میزبانی دانشگاه‌های سراسر کشور برای انتشار نتایج حاصل از کرسی‌های آزاد اندیشی، تقدیر از صاحبان نظر و دانشگاه‌های برتر خبر داد.

/انتهای پیام

ماجده صفرپناه کد خبر: 1087799 برچسب‌ها تحول در علوم انسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحول در علوم انسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی علوم انسانی معاونت علمی دانشگاه ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی

نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیئت‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیئت اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

وی افزود: در سال گذشته به منظور تأمین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی با توجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به‌صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

کشت‌کار تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیئت اجرایی معین استان و هیئت اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر هفت هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود سه هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد. لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجدداً شرکت کنند.

کد خبر 751476

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود