Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، از تحقیقات دانشگاهی هدفمند در حوزه گیاهان دارویی حمایت و به پژوهشگران تجاری ساز در این حوزه، ۳۵ بسته حمایتی ارائه می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در راستای توسعه منابع مالی مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور، با صندوق‌ها و مراکز مالی مختلفی همکاری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این نهاد‌های مالی، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است.

با توجه به اهمیت حوزه گیاهان دارویی و وجود صد‌ها شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه، این صندوق به تازگی قراردادی با پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد انشگاهی کشور منعقد کرده است تا از پژوهشگران این حوزه حمایت کند.

این دو نهاد برای همکاری در زمینه اجرای ۱۰ طرح تحقیقاتی پسادکتری، ۱۰ طرح تحقیاتی رساله دکتری و ۱۵ طرح پژوهشی، به توافق رسیدند.

حمایت از ۳۵ طرح شاخص در این حوزه موجب خواهد شد تا پژوهش نوآورانه در حوزه گیاهان دارویی به تجاری‌سازی محصولات جدید منتهی شود. به همین منظور اولویت‌های تحقیقاتی در نظر گرفته شده است، تا این حمایت‌ها به طرح‌های اختصاص یابد که از اهمیت و ارزش افزوده بیشتری برای اقتصاد کشور و زیست‌بوم نوآوری گیاهان دارویی برخوردار باشند.

همچنین بر اساس این توافقنامه ایجاد لینک پورتال‌های دو مجموعه برای آگاهی از کار‌های تحقیقاتی انجام شده و در دست انجام، در دستور کار قرار گرفت. ایمان افتجاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور می‌گوید: «معمولاً برنامه‌های صندوق در تفاهم و تعامل با مجموعه‌های پژوهشی کشور به این شکل است که در قالب برنامه‌های مشترک، حمایت‌هایی تعریف می‌شود تا پژوهشگران بتوانند از آن استفاده کنند».

این حمایت‌ها همچنین تقویت ارتباط میان فعالان دانشگاهی و بازار و صنعت را نیز به عنوان یکی دیگر از اهداف راهبردی خود تعریف کرده است.

برخی آمار‌های رسمی اعلام کرده است که در ایران حداقل ۸۰۰۰ گونه‌ای گیاهی وجود دارد که بیش از ۲۸۰۰ گونه آن خاصیت دارویی دارند.

تکمیل زنجیره ارزش و تولید در صنعت گیاهان دارویی می‌تواند ارزآوری قابل توجهی برای کشور به همراه داشته باشد. تا زمانی که پژوهشگران و محققین دانشگاهی فعال در حوزه گیاهان دارویی، انجام پژوهش‌های مسئله محور در این صنعت را به صورت جدی دنبال نکنند، رشد زیستبوم نوآوری گیاهان دارویی محقق نخواهد شد.

به همین دلیل این صندوق تلاش دارد با ارائه حمایت‌های هدفمند، پژوهشگران و فناورانه را ترغیب کند که پژوهش‌های کاربردی را دنبال کنند. علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از این خدمت و سایر خدمات صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به سایت این صندوق مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران بسته حمایتی گیاهان دارویی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران حوزه گیاهان دارویی حمایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: جامعه هسته‌ای ایران آمادگی دارد دانش خود در زمینه محیط زیست را برای پاسخگویی به مسائل جهانی به اشتراک بگذارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان جواد کریمی‌ ثابت، عصر امروز در اختتامیه اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای 2024 گفت: امروز با مشارکت همه شما توانستیم یک رویداد فاخر و تجربه ارزشمند را برای جامعه هسته‌ای به ارمغان بیاوریم و این مهم بدون همکاری همه اعضا میسر نبود.

وی در ارتباط با رخدادهای این کنفرانس عنوان کرد: ارائه بیش از 100 سخنرانی علمی در قالب مقالات، برگزاری 16 میزگرد تخصصی با ارائه 100 سخنرانی، ارائه بیش از 350 پوستر، حضور حداکثری جامعه علمی هسته‌ای و دانشجویان این حوزه و همچنین حضور مدیران صنعت باعث شد که این نشست رویدادی تاریخی برای جامعه هسته‌ای باشد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: در این نشست‌ها فضایی فراهم شده بود که همه نهادها و اجزای زیست‌بوم فناوری، صنعت، دانشگاه و بخش خصوصی در یک بستر مناسب کنار هم قرار بگیرند و نوید یک هم‌افزایی را بدهند.

وی ادامه داد: در این نشست‌ها صنعت از آخرین دستاوردهای دانشگاه و ظرفیت‌های دانش‌بنیان آگاه شده و دانشگاه نیز با چالش‌ها و اولویت‌های صنعت آشنا شده و نقشه راه خود را برای آینده کاری ترسیم کردند.

کریمی‌ثابت با اشاره به دستاوردهای این کنفرانس بیان کرد: در این چند روز شاهد بلوغ فناوری هسته‌ای خود بودیم و به طبع از ضعف‌های خود نیز آگاه شدیم و این باعث شد که برنامه‌ریزی منسجمی برای ادامه راه داشته باشیم.

وی تاکید کرد: این اختتامیه برای جامعه هسته‌ای یک آغاز برای حرکت به سوی جهانی شدن در حوزه ارتباطات علمی است؛ شاید کمترین رویداد در یک جامعه علمی، کنفرانس‌های بین‌المللی باشد که دانشجویان ما از آن بی‌بهره بودند.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: کوچکترین دستاورد حضور دانشجویان در این کنفرانس، افزایش حس خودباوری و اعتماد به نفس آنها بود؛ ارائه دستاوردهای جوانان در کنار بهترین محققان خارجی و مقایسه دانش و مسیر آنها با دیگران نوید می‌دهد که فاصله‌ای میانشان وجود ندارد و آینده‌سازان ما با توان بیشتر در این مسیر حرکت می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه مسئله شفافیت در فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی در این کنفرانس تصریح کرد: نوع فعالیت‌های ما با سیاست‌های درها و نوآوری‌ باز  که در سازمان انرژی اتمی تعریف شده، کاملا نشان‌دهنده مسیری بود که ما طی کردیم.

کریمی‌ثابت در ارتباط با تعهد جمهوری اسلامی در حوزه هسته‌ای عنوان کرد: اشتراک‌گذاری دانش برای پاسخ به مسائل جهانی در حوزه محیط‌زیست از تعهدات جمهوری اسلامی است که بسیاری از ما از آن محروم بودیم اما آماده‌ایم که با سخاوتمندی این دانش را که به دست جوانان و با تلاش گروهی به دست آمده به اشتراک بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: این کنفرانس بدون حمایت‌های سازمان انرژی اتمی برگزار نمی‌شد و حامی اصلی ما در این زمینه ریاست این سازمان بود؛ همچنین از مدیرکل آژانس بین‌المللی هسته‌ای برای تشویق‌ها و حمایت‌هایشان و همچنین قول استمرار آنها تشکر و قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/174

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی