Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری،  پژوهشگران و محققان برای شرکت در این فراخوان تا ۳۰ آبان ماه سال جاری فرصت دارند طرح های خود را به سامانه طرح‌های پژوهشی صندوق ارسال کنند.

این فراخوان با هدف افزایش همکاری با موسسه بین المللی تحلیل سامانه های کاربردی (یاسا) منتشر شد تا شاهد ارتقای پژوهش‌های مرتبط با موضوع های فعالیت این موسسه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا صندوق از طرح های ارسالی در پنج حوزه حمایت می‌کند. انرژی، تغییرات اقلیم، منابع آب و امنیت غذایی، آلودگی هوا و محیط زیست، مدل سازی و تحلیل سیستم ها این حوزه ها هستند.

سه برنامه پژوهشی پیشبرد تحلیل سامانه ای، تنوع زیستی، انرژی، اقلیم و محیط زیست از جمله برنامه های موسسه یاسا است که با محورهای این فراخوان هم خوانی دارد. طرح های ارسالی پژوهشگران کشور باید از نظر موضوعی با یکی از این سه برنامه در ارتباط باشد،  همچنین،  استفاده از پایگاه های داده، مدل ها و ابزارهای پژوهشی موسسه از شرط های لازم هر پروپوزال است.

البته داشتن رویکرد سیستمی در پژوهش و پیش بینی خروجی های قابل استفاده در راستای سیاست گذاری مبتنی بر شواهد یا ارائه راه حل برای چالش های بومی، ملی و منطقه ای از دیگر شرایط این فراخوان است.

تمام حمایت های این فراخوان از سوی صندوق انجام می شود و از ۱۰ طرح پژوهشی دارای ویژگی های کیفی و تمامی شرایط علمی مورد نظر صندوق تا سقف ۵ میلیارد ریال حمایت خواهد شد.

هزینه خدمات آزمایشگاهی، هزینه سفر و هزینه نیروی انسانی در این فراخوان توسط صندوق حمایت می شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت صندوق http://insf.org/fa مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، موسسه بین المللی تحلیل سامانه های کاربردی (یاسا) موسسه ای پژوهشی و مستقل است که ۲۴ کشور از سراسر جهان در آن عضویت دارند. این موسسه در خصوص مسایلی پژوهش می کند که کلان تر و پیچیده تر از آن است که توسط یک کشور یا یک حوزه علمی قابل حل باشند. هدف از انجام پژوهش های یاسا رسیدن به سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در خصوص این گونه مسایل پیچیده و کلان است.

برچسب‌ها محققان ایرانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پژوهش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محققان ایرانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پژوهش محققان ایرانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا قدیمی، یک پژوهشگر اظهار کرد: در شرکت دانش بنیان روی مواد اولیه دارویی انواع داروها مانند «استامینوفن، وازراتان، متالازین، بیزوپرولول، ید پتاسیم, ید فوق خالص» کار شده است، این محصولات همگی ایرانی بوده و برای پیشرفت در برنامه‌های پیش رو نیازمند تأمین مالی است.

این پژوهشگر ادامه داد: مواد اولیه این داروها از پیش ماده پیروشیمی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت شرکت شیمی بویان از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است، بیان کرد: در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم تا بتوانیم ابتدا نیاز مالی را تأمین کرده و سپس محصول با کیفیت ایرانی به تعداد بالا تولید نمائیم.

قدیمی تاکید کرد: هم اکنون محصول تولیدی فقط در داخل مورد استفاده قرار می‌گیرد و با توجه به اینکه بازار صادرات و سایت این مجموعه فعال است، می‌توانیم با حمایت مسؤولان زمینه تولید و صادرات بیش از پیش را فراهم سازیم.

کد خبر 6099802

دیگر خبرها

  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟