Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در قالب ارائه حمایت‌ها به پژوهشگران تحت پوشش صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران راه توسعه پژوهش‌های فناورانه را هموار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هدف از تاسیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای تولید علم، فناوری و تجاری سازی و بهره‌مند شدن مردم از نتایج آنها، از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات حمایتی و مادی و معنوی به پژوهشگران و فناوران حوزوی و دانشگاهی ایرانی اعم از حقیقی و حقوقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



توسعه پایدار و پیشرفت هر کشوری بی شک مرهون پرورش، حفظ و نگهداری استعداد‌ها و سرمایه­‌های علمی، پژوهشی و فناورانه آن کشور است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همین هدف، زمینه را برای حمایت از پژوهش‌ها فراهم کرده است.

۱۵۰ تفاهمنامه
این صندوق تاکنون ۱۵۰ مورد تفاهمنامه همکاری امضا کرده و با بیش از ۲۶ هزار عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی تعامل دارد.

حمایت از توسعه پژوهش‌های تقاضا محور، تقویت همکاری‌های بین دستگاهی جهت توسعه علم و فناوری، حمایت از توسعه قابلیت‌های پژوهشی بخشی و منطقه‌ای در کشور و تقویت انسجام و یکپارچگی بین حلقه‌های علم و فناوری در قالب فرآیند ایده تا محصول، از جمله راهبرد‌های این صندوق است.

بیش از ۱۲۰۰ طرح مصوب شده
در این صندوق تاکنون بیش از ۲۲۰۰ طرح پسادکتری دریافت شده که از این تعداد، بیش از ۱۲۰۰ مورد آن مصوب شده است. ضمن آن که تاکنون در این صندوق بیش از ۸۰۰۰ طرح به تصویب رسیده است. تعداد طرح‌های دریافت شده توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، بیش از ۲۴ هزار طرح بوده است.

 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت­‌های موثر و اجرایی از صندوق حمایت، زمینه­‌های تعالی و بارور کردن ایده ­های خلاقانه پژوهشگران و فناوران کشور را فراهم کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح فناورانه معاونت علمی و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران پژوهشگران و فناوران صندوق حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: تلاش خواهیم کرد تا به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم تا هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، روح‌الله رضوی‌نژاد ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در کمتر از پنج دهه پیشرفت‌های بسیار زیادی کسب کرده است، پیشرفت‌های ایران اسلامی به برکت انقلاب، امام راحل(ره) و جانفشانی شهدا به دست آمده است. بنابراین نباید این افتخارات و پیشرفت‌ها فراموش شود. پشتوانه انقلاب اسلامی مردم هستند، مقام معظم رهبری فرموده‌اند هرجا کاری به مردم واگذار شد، کار پیش رفت.

وی با بیان اینکه معجزه انقلاب اسلامی حرکت مردمی است، افزود: بسیج تنها داشتن کارت بسیجی نیست بلکه تمام افرادی که در راستای مشکلات پیشگام و همراه هستند بسیجی هستند که به عنوان جهادگران در این حوزه فعالیت می‌کنند که در این راستا همه مردم ایران بسیجی هستند، حضور مردم به صاحبان مسئله کمک می‌کند و مانع کار مسئولان و صاحبان مسئله نمی‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور  تصریح کرد: مشارکت مردم بستر تحول را ایجاد می‌کند که بستر این نقش‌آفرینی باید فراهم شود. انقلاب اسلامی حرکتی را آغاز کرده که قرار است تمدن نوین اسلامی را تحقق ببخشد، قدرت تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند مرجعیت علمی است که با جهاد علمی محقق می‌شود، اگر بتوان طرفیت‌های موجود را برای حل مسائل انقلاب اسلامی بسیج کرد، قطعا نتایج خوبی حاصل می‌شود، ما اتفاقات بررگی را رقم زده‌ایم و به طور حتم می‌توان اتفاقات و تحولات بزرگ‌تری را رقم زد.

رضوی‌نژاد خاطرنشان کرد: همه آزادیخواهان عالم و مردم ایران از طوفان‌الاقصی در پاسخ به عملکرد رژیم صهیونیستی و وعده صادق خوشحال و خرسند شدند، بیش از ده‌ها هزار کودک فقط توسط رژیم صهیونیستی از بین رفته‌اند که این پاسخی کوبنده به جنایات رژیم صهیونسیتی است.

وی ادامه داد: برنامه ما در حوزه فناوری سبز و نرم، ساماندهی هسته‌های صاحب ایده در مراکز رشد و حمایت‌های مادی و معنوی از طرح آنهاست، تسهیلات پرداختی به صاحبان ایده بسته به طرح‌ها و میزان نیاز طرح تعلق خواهد گرفت، سقف تسهیلات تبصره‌ای کارفرمایی تا 4 میلیارد تومان است، اما حمایت‌هایی که بنیاد تعاون سازمان بسیج تاکنون داشته 15 میلیارد تومان بوده است، اما در حوزه فناوری بسته به عدد طرح حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور خاطرنشان کرد: تاکنون بیشتر تأکیدات درحمایت از حوزه فناوری نرم است و از امسال تلاش می‌شود در سازمان بسیج، حوزه فناوری‌های نرم و مسئله‌های حوزه انسانی و اجتماعی را فعال کنیم و به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم و هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند، پیش بینی ما این است متوسط بین 45 تا 60 مسئله حوزه فناورانه حمایت شوند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • ۱۶۷ اثر به جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج ارسال شد
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه